Efter att ha varit ute på stor turné under sommaren, och den lysande duetten Vem fan e du? tillsammans med Miriam Bryant i bagaget, är det dags för Pajalas stolthet Hooja att släppa singeln Dränk den.

DOLBY ATMOS

Duon bad sina fans om hjälp med att bestämma refrängen genom att spela upp två olika alternativ. Detta resulterade i över åtta tusen kommentarer med idéer på deras sociala kanaler och resultatet blev det som du hör här nedan.

Dränk den kom till i turnébussen, mitt i en Thomas Stenström-konsert, inspirationen var total och vi fick spela in gitarren mellan Stenis låtar. Dränk den handlar om att nästan börja känna något men reptilhjärnan säger att man bör dränka det i älven och gå vidare med livet. Man ska inte tänka så jävla mycket.”

Personligen gillade jag känslan i låten. Det är lite folk-rock över arrangemanget med handklapp och mullrande gitarrer tillsammans med tung baskagge. Sedan har det hela har ett behagligt mörker över sig, som jag gillade.

Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011