Omar har under de senaste två åren gått från klarhet till klarhet och fått en internationell framgång som är få förunnat. Välförtjänt, med tanke på hur hårt artisten slitit under sin karriär. Så när han häromdagen stod som vinnare av årets svenska låt på Rockbjörnen för Red Light var vi nog många som kände ”revanch!”.

Popmuzik Lover Patreon

I höst kommer artisten släppa EP:n Every Night Fantasy som föregåtts av flera briljanta singlar där inräknat Talk som uppmärksammades av Rolling Stone. Nu kommer sista låten från minisamlingen genom Sabotage. Här får vi en rå och ärlig poplåt med den där lilla extra kryddan jag letar efter i mainstreampop. Omar öppnar upp för de känslomässiga utmaningar som kärleken innebära och paketerar detta i melodier som osar hit lång väg. Såhär säger Omar själv om släppet.

“Den handlar om att kämpa mot sina inre demoner, men också att hitta styrkan att hålla fast vid det som betyder mest. Det är en personlig låt för mig, och jag hoppas att lyssnarna ska tycka om den.”

Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011