Tredje singeln och videon från Will Youngs kommande album är titelspåret Light it up.
En härligt medryckande låt med soulig gospel-känsla och med en given showtune-aura. Här får vi handklapp, taktfasta trummor och energifullt blås. Det känns som en ögonblicklig favoritlåt på livescenen och videon är verkligen superhärlig. För regin står Samuel Douek och koreografin är signerad Harry Price.

Favoriter Apple Music

Light it up är skriven av Daniel Davidsen, Peter Wallevik och Tom King, för produktionen står även Daniel och Peter, eller PhD som de kallar dig för när de tar på sig produktionsmössan.

Albumet Light It Up släpps den 9:e Augusti och du kan förhandsspara albumet via Apple Music-spelaren här nedan. På det viset får du också alla nya låtar när de släpps inför albumet direkt ner i ditt bibliotek. Smidigt, sa Bill. Smidigt, sa Bull.

Bästa sättet att ha koll på alla inlägg som läggs upp i bloggen varje dag, är att följa Popmuzik via din RSS-läsare. Personligen tycker jag att RSS är bästa sättet att följa alla sidor som jag vill ha koll på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011