Man kan ju undra om det är någon Kylie Minogue INTE samarbetar med just nu. Det känns som sångerskan är med i ett nytt musiksamarbete varje vecka. Inte för att jag klagar, det är omöjligt att få för mycket av Kylie. Mest intressant hur otroligt mycket exponering sångerskan fått senaste tiden.

DOLBY ATMOS

Nu är det dags för ännu ett nytt samarbete, när Kylie sjunger på The Blessed Madonnas singel Edge of Saturday night.
Här bjuds vi på en läcker housedoftande klubbdänga som garanterat kommer kicka igång dansgolven världen runt. Det är en låt som har den där perfekta mixen av pop- och klubbkänsla, som även gör den given för en tripp upp på topplistorna.

Jag gillade ju den sköna pulsen i produktionen och sedan är jag ju svag för housepiano. På det hela en lysande mix mellan Kylies sång och The Blessed Madonnas produktion.

Om arbetet med låten berättar The Blessed Madonna i ett pressmeddelande:

”Den här historien handlar om gränser. När jag fick möjligheten att börja på ett album var vi på gränsen till lockdown. När jag satte mig för att skriva texter för allra första gången var jag på gränsen till ett helt nytt liv.

När jag programmerade och skrev musiken som skulle bli den här låten, var jag på gränsen av nästa stora steg in i produktionen. När jag fick vännerna, som blev livsnerven för den här skivan, var jag på gränsen av en värld av kärlek och kreativitet som jag knappt hoppades drömma om.

Det var en morgon som magiskt förvandlades till natt. Det var en gryning när vi istället för att festen slutade stängde persiennerna och började igen. Det kan ha varit en vacker februarimåndag, men i ett mycket speciellt rum i Berlin befann vi oss igen på gränsen av en lördagskväll. Men det är bara där historien börjar.”

Edge of Saturday night är tagen från The Blessed Madonnas kommande album Godspeed som släpps den 11:e Oktober.

Medan du lyssnar på Edge of Saturday night får du gärna spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. På det viset får du en Popmuzik-ikon på hemskärmen så att du påminns besöka sidan regelbundet vilket är bra då du dagligen hittar nya inlägg om musik i bloggen.
För att skapa en genväg klickar du bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och väljer ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011