Den tyske producenten Felix Jaehn är redo att än en gång tillfredsställa våra danslustar på dansgolvet när han här bjuder in Sophie Ellis-Bextor på singeln Ready for your love.
Det är en låt med skönt driv och puls, som här blir extra snyggt med Ellis-Bextors vemodiga sång. Så en perfekt låt för dansgolvet att förlora sig till, skulle jag säga.

DOLBY ATMOS

I musikvideon ser vi Derek Holloway först springa genom öken och sedan får vi inklipp av honom dansa till låten i en studio. Det är med andra ord ett snyggt uttryck och energi som även löper genom videon.

Vad tycker du om låten och videon? Kan denna gå varm på klubbarna och i dina hörlurar under sommaren?

Har du inte blivit Patreon till Popmuzik så är idag en bra dag att bli det. Som Popmuzik Liker eller Popmuzik Lover stöttar du arbetet med bloggen och hjälper sidan leva vidare som en bred musikblogg där du hittar allt från stora kända namn till spännande debutanter.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011