Det är söndag och med det är det dags för mig och Sebastian att lista några popfavoriter för dig. På det viset kan du fylla ut din spellista med nya poplåtar och förhoppningsvis hitta några nya guldkorn bland all ny musik som släppts.
Vilka låtar gillar du mest av denna:

Skicka in din musik

SKAAR + Dagny – Something like this

Johan: Två av norges starkaste popröster samarbetar med varandra för att ge oss den lysande låten Something like this. Det är perfekt medryckande och rösterna vävs in i varandra samtidigt som låten verkligen osar av energi och hitpotential.

Alessia Cara – Dead man

Sebastian: Soulpop-Alessia Cara startar ett nytt musikaliskt kapitel med Winehouse-doftande singeln Dead man. Med överdådigt blås och art-work som går i ilsket rött känns det som en perfekt avvägd nystart för stjärnan. 

JADE – Angel of my dreams

Johan: Jade Thirlwall från Little Mix solodebuterar som JADE och sätter omedelbart höga förväntningar på vad vi kan förvänta oss av sångerskan. Det är en låt som verkligen kastar oss ut på popmotorvägen och skiftar stil och känsla genom hela låten. Jag blev helt golvad av detta, som kändes som en friskt fläkt av musik.

ORKID + Lew – Where flowers grow

Sebastian: Världsklass det är det enda ordet som ekar i mitt huvud när jag lyssnar till Where flowers grow. Med lika mängder mörker och ljus levererar ORKID och Lew en poplåt som med säkerhet kommer vara långt in på hösten. 

Joselin – Marry myself

Johan: Härligt lekfullt blir det när Joselin gifter sig med sig själv. Klockspel, skruvade beats och finurlig text. Joselin går från klarhet till klarhet med sin musik och det känns verkligen som sångerskans stora genombrott är bara runt hörnet.

Mabel – Female intuition

Sebastian: Det har alltid varit något speciellt med Mabels energi och stämma för mig. Det är som att hon är en ostoppbar kraft av självsäkerhet som smittar av sig på lyssnaren. Precis som med allt artisten släppt innan finns det en unik dragningskraft i Female intuition som gör att man vill lyssna om och om igen. 

Jain – Nobody knows

Johan: Den franska artisten Jain ger oss pulserande elektropop med senaste singeln Nobody knows och tar med oss ut på ett euforiskt dansgolv med sin musik. Jag blev i alla fall helt golvad av sångerskan senaste singel, som kändes som klippt och skuren för mig personligen.

Tack för att du besöker Popmuzik.
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna stötta arbetet som Patreon. Du kan antingen bidra med 12 kr i månaden som Popmuzik Liker eller bli Popmuzik Lover och bidra med 32 kr. Tack för ditt stöd.

DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011