Lysekilsduon Octolab är tillbaka!
Det har nu gått två år sedan vi hörde från Arielle Andersson och Fredrik Lundvall Kindsäter i duon, som då släppte singeln Afternoon adventure.
Men nu har de jobbat på en helt ny EP och första smakprovet från den EP:n kallar de för Silence of the city.

Svensk Pop Apple Music

Den nya singeln är härligt dramatisk i stil med pumpande synthar och taktfasta beats. Lägg sedan till storslagna och filmiska arrangemang till det hela, så är det svårt att inte bli imponerad av resultatet som borde passa många älskare av genren synthpop.

För att bygga på den dramatiska stämningen i låten har duon även spelat in en läcker musikvideo, där vi får uppleva ett parti schack, där slaget mellan den svarta och vita drottningen blir en match på liv och död.
Videon är otroligt effektiv och snyggt filmad, där vi bland annat får se delar av det vackra Torreby Slott i Munkedal.
Du ser resultatet här nedan.

Har du möjlighet får du gärna stötta arbetet med Popmuzik som Patreon. Ditt bidrag som antingen Popmuzik Liker (12 kr i månaden) eller Popmuzik Lover (32 kr i månaden) gör det möjligt att driva bloggen vidare som en bed och nyfiken musikblogg där du dagligen kan få ny musikinspiration. Tack för ditt stöd.

Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011