Hotellmogulens dotter är tillbaka.
Till hösten är det ju äntligen dags för Paris Hilton att släppa sitt andra album Infinite Icon och med den följa upp debuten från 2006.

Favoriter Apple Music

På singeln I’m free lånar Paris snyggt från Ultra Natés houseklassiker Free från 1997 och bjuder in Rina Sawayama för att sjunga tillsammans med henne.

I’m free är en kaxig låt som osar av självsäkerhet och styrka skulle jag säga. Ett anthem om att vara den man är och att göra precis det man vill för att styra över sitt egna liv. Så men det ett bra budskap för alla.

I’m free behåller en hel del melodier och instrument från originalet med Ultra Naté. Det är funkiga gitarrer och slingor, som gör låten omedelbart enkelt att känna igen. Så fans av originalet kommer ju definitivt att gilla detta.
Här är Dolby Atmos-mixen lite mer subtil skulle jag säga. Den gör låten absolut mer dynamisk, men effekterna i mixningen är mindre. Men Dolby Atmos bygger ju lika mycket på just dynamiken som effekter och jag tycker ju att dessa mixningar lyfter alla låtar ett snäpp.

För att inte missa några av alla musiktips och inlägg i bloggen kan du spara ner en genväg till Popmzuik på din mobils hemskärm. Bara klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011