Hi!
Kylie Minogue skämmer verkligen bort oss denna sommar. Först fick vi Midnight ride med Orville Peck och Diplo och nu blir det ännu en singel i form av My oh my.
Till sin hjälp denna gång har hon inga mindre än Bebe Rexha och Tove Lo bakom mikrofonerna, samt att Tove, Steve Mac och Ina Wroldsen skrivit låten. Jupp, det är samma Ina som även skrev just Padam padam.

DOLBY ATMOS

Trion har hintat om låten på sociala medier ett tag och byggt upp en hype inför släppet. Fans av lättsam dansant tuggummipop kommer definitivt inte att bli besvikna. För det är smittsamt lekfullt och refrängen enkel och sätter sig på skallen. Visst, det är inte en ny Padam padam eller Can’t get you out of my head, men det är ett kul samarbete när kvinnorna presenterar sig i baren för en speciell någon. Överlag är det definitivt en bra Kylie-låt.

Mixen i Dolby Atmos är riktigt läcker på denna låt. Alla ”la la la” och synthar passar bra i ett dynamiskt ljudlandskap och sångerskornas röster mixas perfekt med varandra. Samtidigt är det aldrig för mycket utan lagom lekfullt när rösterna går in i varandra. Själv tycker jag det är sjukt kul med detta nya ljudsystem som du bland annat kan uppleva i Apple Music.

Om du uppskattar att hitta alla nya låtar i bloggen får du gärna stötta arbetet som Patreon. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare som en bred musikblogg som dagligen uppdateras med nya musiktips varvat med intervjuer och recensioner.
Du kan antingen bidra som Popmuzik Liker för endast 12 kr i månaden, eller Popmuzik Lover för så lite som 32 kr. Din hjälp och stöd behövs och Sverige behöver i alla fall en renodlad musikblogg som kan ge dig daglig musikinspiration.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011