Sarah Johnsone är en artist från Newcastle i Storbritannien.
I fjol släppte Sarah EP:n Same Reflection But I’m Changed och nu är sångerskan aktuell med singeln No serenade.

Popmuzik Lover Patreon

I en behaglig valstakt tar Sarah med oss ut på dansgolvet och sjunger om tvåsamhetens fina stunder. Att ha någon att komma hem till efter arbetslivets slit och stress och den genuina glädjen över att befinna sig i ett fantastiska förhållande. Det är väldigt mysigt budskap som målas upp för oss och retrokänslan i musiken verkligen förstärker det budskapet.

Om singeln berättar Sarah för bloggen:

No serenade är uppriktig och inåtvänd på ett nytt sätt för mig. Jag såg låtskrivandet som ett sätt att uttrycka mig i början, och jag vande mig vid den där känslan av sårbarhet när jag blottade gripande känslor. No serenade är dock den första låten där jag har talat om kärlek på ett upplyftande sätt, vilket exponerar i en ny mening för mig.”

Musikvideon till No serenade är regisserad av Victoria Wai och är inspelad i en secondhandbutik i hemstaden, vilket lite får representera den där trogna och gamla kärleken som håller länge. Du ser resultatet här nedan.

För att inte missa några härliga musiktips i bloggen, så kan du följa Popmuzik i din RSS-läsare. Så håller jag själv koll på alla bloggar och sidor som jag följer och tycker det är ett grymt sätt att hålla mig uppdaterad i olika ämnen.

Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011