Fri från känslor? Antingen låter det som ett utopiskt tillstånd eller evigt lidande. Marlena Dae sätter tydligt sitt namn på popkartan med den grubblande och mystiska singeln Emotionless. Dova trummor och snygga syntar skapar en fängslande helhet, men när refrängen väl träffar trumhinnan slår det gnistor om denna ”moody” poplåt. Marlena Dae förklarar mer om låtens koncept för bloggen:

Svensk Pop

”’Emotionless refererar till en vänskap som växer till romantik och till och med besatthet. Hennes kärlek är kraftfull och passionerad men ändå misslyckas hon finna koppling till motparten som verkar ”känslolös”. Hon inser att hon har skapat illusioner i sitt hjärta och sinne som inte är verkliga och för att hitta balans igen och rädda hennes hjärta, måste hon bli känslomässigt frikopplad från sin besatthet.”

Med en suggestiv ljudbild tar Marlena med oss på en ljuvlig resa genom hennes mörka musikaliska uttryck och lyxiga vokaler. Fem av fem i betyg till detta släpp!

Marlena Dae

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.