Fri från känslor? Antingen låter det som ett utopiskt tillstånd eller evigt lidande. Marlena Dae sätter tydligt sitt namn på popkartan med den grubblande och mystiska singeln Emotionless. Dova trummor och snygga syntar skapar en fängslande helhet, men när refrängen väl träffar trumhinnan slår det gnistor om denna ”moody” poplåt. Marlena Dae förklarar mer om låtens koncept för bloggen:

POPMUZIK SUMMER

”’Emotionless refererar till en vänskap som växer till romantik och till och med besatthet. Hennes kärlek är kraftfull och passionerad men ändå misslyckas hon finna koppling till motparten som verkar ”känslolös”. Hon inser att hon har skapat illusioner i sitt hjärta och sinne som inte är verkliga och för att hitta balans igen och rädda hennes hjärta, måste hon bli känslomässigt frikopplad från sin besatthet.”

Med en suggestiv ljudbild tar Marlena med oss på en ljuvlig resa genom hennes mörka musikaliska uttryck och lyxiga vokaler. Fem av fem i betyg till detta släpp!

Marlena Dae

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011