Tove Lo och SG Lewis fortsätter att släppa videor från deras EP HEAT, som Sebastian skrev om i bloggen för någon vecka sedan.

DOLBY ATMOS

Senaste låten att få en musikvideo är Busy girl, som än en gång tar med oss ut på catwalken på Electrowerkz i London. Grymt bra housemusik som kommer att öka energin och temperaturen, både på dansgolvet men också i dina hörlurar. Sedan är videon sjukt läcker med dansaren Finnbar Love som ger allt på scenen.

Regin står David Wilson för och har du inte sett hans andra musikvideor från EP:n så hittar du dem här nedan också.

Let me go OH OH

HEAT

Läser du Popmuzik via din dators webbläsare? Aktivera gärna webbnotiser så får du regelbundet en notis när det finns nya inlägg i bloggen. Tack så mycket.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011