Om du älskar elektronisk dansant pop från samma spelplan som bland annat Pet Shop Boys, ja då kommer du att gå igång på singeln Celebrate med Eva No.

DOLBY ATMOS

Låter är skapad tillsammans med producenten Peter Hägerås och resultatet fångade undertecknad redan från första lyssningen. Den inledande basen pumpar direkt upp låten till oanade pophöjder i sin synthproduktion som sakta men säkert byggs på under första versen och verkligen exploderar i refrängen. Det är härligt dansant med stark melodi som fick mig att bli helt lycklig.

Eva No släppte EP:n Stainless Steel i höstas och detta är artistens första släpp sedan dess. Detta var helt klart värt väntan, för Celebrate ger definitivt en anledning att fira bra popmusik skulle jag säga. Så höj volymen och dansa loss till singeln.

Bästa sättet att följa bloggen är att spara ner en genväg till den på din mobils hemsida. Då får du både sporadiska notiser från bloggen samt att du dagligen påminns om att besöka sidan, då den uppdateras med nya inlägg varje dag.
Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Tack!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011