Singer-songwritern Linn Cervell från Stockholm kunde du bland annat höra i bloggen i fjol, när hon släppte EP:n Introspection Collection. Nu är artisten tillbaka för att bjuda oss på funkig och soulig pop i form av singeln The Ride. En medryckande och härligt upplyftande poplåt som handlar om att acceptera förändringar i sitt liv och en själv.

Dolby Atmos

Om singeln berättar Linn för bloggen:

”Jag hoppas att folk kan relatera till texten, vare sig de befinner sig mitt i en identitetskris eller äntligen börjat hitta sig själva, att det är okej att vara lite lost. Vi förändras alla konstant och det är en naturlig del av livet, och även om det kan kännas läskigt är det viktigt att tillåta sig själva och andra att upptäcka nya sidor hos sig själva.”

Med The Ride får vi första smakprovet för året av den ström av ny musik som Linn planerar att släppa. Så om du gillar det du hör kommer det mer av den varan.

Linn Cervell

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.