Singer-songwritern Linn Cervell från Stockholm kunde du bland annat höra i bloggen i fjol, när hon släppte EP:n Introspection Collection. Nu är artisten tillbaka för att bjuda oss på funkig och soulig pop i form av singeln The Ride. En medryckande och härligt upplyftande poplåt som handlar om att acceptera förändringar i sitt liv och en själv.

Popmuzik Lover Patreon

Om singeln berättar Linn för bloggen:

”Jag hoppas att folk kan relatera till texten, vare sig de befinner sig mitt i en identitetskris eller äntligen börjat hitta sig själva, att det är okej att vara lite lost. Vi förändras alla konstant och det är en naturlig del av livet, och även om det kan kännas läskigt är det viktigt att tillåta sig själva och andra att upptäcka nya sidor hos sig själva.”

Med The Ride får vi första smakprovet för året av den ström av ny musik som Linn planerar att släppa. Så om du gillar det du hör kommer det mer av den varan.

Linn Cervell

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011