Redo för pop!? Det omedelbara svaret borde var ALLTID! Är det något som uppskattas av denna hopplös pop-torsk så är det hookiga melodier med glittrande vokaler och medryckande rytmer. Med det sagt passar Amerikanska Kristen Plati mig som hand i handsken. Med sin mjuka soul-stämma och karismatiska personlighet levererar denna artist drömskt disco på nya singeln Take your love. Utgångspunkten är 80-tal men gjort med en fingertoppskänsla för den moderna radiopopen. Disco är trots allt en oundviklig trend som dominerat musikvärlden ett bra tag nu.

Popmuzik Lover Patreon

Textmässigt talar låten om att gräva djupare i en ny relation och veckla ut de olika lager av kärlek som finns. Det må vara läskigt att lägga sin tillit i någons händer men vågar man ta chansen kan vinsten bli livsförändrande.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011