Redo för pop!? Det omedelbara svaret borde var ALLTID! Är det något som uppskattas av denna hopplös pop-torsk så är det hookiga melodier med glittrande vokaler och medryckande rytmer. Med det sagt passar Amerikanska Kristen Plati mig som hand i handsken. Med sin mjuka soul-stämma och karismatiska personlighet levererar denna artist drömskt disco på nya singeln Take your love. Utgångspunkten är 80-tal men gjort med en fingertoppskänsla för den moderna radiopopen. Disco är trots allt en oundviklig trend som dominerat musikvärlden ett bra tag nu.

Följ på Apple Music

Textmässigt talar låten om att gräva djupare i en ny relation och veckla ut de olika lager av kärlek som finns. Det må vara läskigt att lägga sin tillit i någons händer men vågar man ta chansen kan vinsten bli livsförändrande.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011