Redo för pop!? Det omedelbara svaret borde var ALLTID! Är det något som uppskattas av denna hopplös pop-torsk så är det hookiga melodier med glittrande vokaler och medryckande rytmer. Med det sagt passar Amerikanska Kristen Plati mig som hand i handsken. Med sin mjuka soul-stämma och karismatiska personlighet levererar denna artist drömskt disco på nya singeln Take your love. Utgångspunkten är 80-tal men gjort med en fingertoppskänsla för den moderna radiopopen. Disco är trots allt en oundviklig trend som dominerat musikvärlden ett bra tag nu.

Apple Music

Textmässigt talar låten om att gräva djupare i en ny relation och veckla ut de olika lager av kärlek som finns. Det må vara läskigt att lägga sin tillit i någons händer men vågar man ta chansen kan vinsten bli livsförändrande.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.