Med inspiration av artister som Dua Lipa, Mabel och Clean Bandit är den italienska sångerskan Alessandra Boldrini här aktuell med singeln Holiday. En skönt medryckande poplåt som kryddats med härliga discostråkar. Så om du gillar de där upplyftande poplåtarna så kommer denna bli en ny favorit. Imponerande ändå, med tanke på att låten i sig kom till efter att sångerskan befunnit sig på en mörk plats…

Skicka in din musik

Låten i sig skrev Alessandra nämligen när hon kom ur en tuff tid då hon kämpat med mental ohälsa.
Sångerskan berättar:

”Jag ville att folk skulle veta att det är normalt att känna sig låg ibland, men dessa stunder kommer inte att vara för evigt. Tuffa tider varar inte; tuffa människor gör det! När jag skrev den här låten höll jag på att sluta med medicinerna och jag kände mig själv igen efter en väldigt lång tid.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011