Den norska artisten Mr Little Jeans jobbar mot sin kommande fullängdare Better Days, som släpps den 3:e Juni. Från det är singeln och videon Intentions nu släppt.
En medryckande poplåt där vi upplever sångerskans drömliknande sång tillsammans med en stark rytmisk melodi. Låten i sig handlar om det klimatnödläge vår planet befinner sig i, där sångerskan sjunger om sin rädsla om framtiden. Samtidigt som hon är lite skamsen över att hon gör för lite.

Följ på Apple Music

Den lekfulla musikvideon till Intentions är regisserad av Tracy Antonopoulos. Regissören berättar om arbetet med videon för bloggen:

”Med den här videon ville jag utforska den falska känslan av säkerhet som att ta tillflykt till den materiella världen kortfattat kan ge. Jag skrev idén till videon innan jag visste att Monicas låt refererar till global uppvärmning, och jag tror att våra idéer både utforskar osäkerheten som lever under ytan av våra vardagliga liv.”

Luta dig tillbaka och kolla in videon här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011