Den norska artisten Mr Little Jeans jobbar mot sin kommande fullängdare Better Days, som släpps den 3:e Juni. Från det är singeln och videon Intentions nu släppt.
En medryckande poplåt där vi upplever sångerskans drömliknande sång tillsammans med en stark rytmisk melodi. Låten i sig handlar om det klimatnödläge vår planet befinner sig i, där sångerskan sjunger om sin rädsla om framtiden. Samtidigt som hon är lite skamsen över att hon gör för lite.

Den lekfulla musikvideon till Intentions är regisserad av Tracy Antonopoulos. Regissören berättar om arbetet med videon för bloggen:

”Med den här videon ville jag utforska den falska känslan av säkerhet som att ta tillflykt till den materiella världen kortfattat kan ge. Jag skrev idén till videon innan jag visste att Monicas låt refererar till global uppvärmning, och jag tror att våra idéer både utforskar osäkerheten som lever under ytan av våra vardagliga liv.”

Luta dig tillbaka och kolla in videon här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.