Den norska artisten Mr Little Jeans jobbar mot sin kommande fullängdare Better Days, som släpps den 3:e Juni. Från det är singeln och videon Intentions nu släppt.
En medryckande poplåt där vi upplever sångerskans drömliknande sång tillsammans med en stark rytmisk melodi. Låten i sig handlar om det klimatnödläge vår planet befinner sig i, där sångerskan sjunger om sin rädsla om framtiden. Samtidigt som hon är lite skamsen över att hon gör för lite.

Nordiska Favoriter

Den lekfulla musikvideon till Intentions är regisserad av Tracy Antonopoulos. Regissören berättar om arbetet med videon för bloggen:

”Med den här videon ville jag utforska den falska känslan av säkerhet som att ta tillflykt till den materiella världen kortfattat kan ge. Jag skrev idén till videon innan jag visste att Monicas låt refererar till global uppvärmning, och jag tror att våra idéer både utforskar osäkerheten som lever under ytan av våra vardagliga liv.”

Luta dig tillbaka och kolla in videon här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.