Med en artistisk koreografi och stark scennärvaro ger Mear ett kraftfullt intryck i videon till singeln Second Sight. Låten Mear är ett indiepopsamarbete mellan singer-songwritern Frances Miller och den elektroniska kompositören Greg Harrison. Tillsammans kombinerar deras musik catchy melodier och gripande texter med deras gemensamma kärlek till experimentell musik. Miller och Harrison träffades när de arbetade på musikarenan Massey Hall i Toronto och började kort därefter utforma sitt samarbete genom att skicka låtar fram och tillbaka över sociala medier.

Nordiska Favoriter

”Vissa minnen hjälper oss att driva framåt medan andra klamrar sig fast vid oss ​​så hårt att de binder oss på plats. Den här låten handlar om någon som brottas med ett minne som håller dem tillbaka. Det handlar om en konfrontation och att komma ut på andra sidan.”

Mear

Second Sight markerar duons senaste release från det kommande albumet Soft Chains som kommer den 21:a april. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.