Halvvägs genom låtskrivarprocessen av Open Hearts kände duon HAEVN att det fortfarande saknades en sak, nämligen en kvinnlig sångröst. Ett whatsapp-samtal och demo senare var Birdy med på låten. Resultatet är en vacker ballad som passar perfekt in i dessa mörka dagar innan jul, och som också utgör soundtracket till den nya Staatsloterij nyårskampanjen.

Popmuzik Lover

”När vi skickade Open Hearts till henne fick vi svar inom 10 minuter. Jag är med! Några dagar senare skrev vi låten tillsammans.”

HAEVN

”När Jorrit och Marijn skickade låten till mig blev jag så rörd. Stråkarna är vackra och sättet Marijn sjunger är så intimt och känslosamt. Jag är verkligen glad att vi äntligen släpper en låt tillsammans. Även om vi inte avslutade någonting när vi skrev tillsammans för några år sedan, har jag alltid känt att det någon gång skulle fungera eftersom våra röster och musikstilar matchade så bra.”

Birdy

Låten är rörande vacker och organiskt instrumenterad. Känslan som förmedlas når långt in och sprider värme. Något som alla kan behöva i tider av att känna sig ensam och isolerade.

”Alla har ett enormt behov av kontakt med en annan person. Vi vill ge den känslan en röst med den här låten, och samtidigt koppla ihop hoppet om att det ska bli okej. Om det inte är bra är det inte slutet. Öppna hjärtan för evigt unga, en dag kommer en förändring. Tro på att få kontakt med andra!”

HAEVN
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.