Redo för ett kärt återseende här i bloggen?
Det är Stockholmsbandet High Jumping Jack som är tillbaka efter över ett decennium av tystnad. Sist vi hörde från dem var med albumet Under a Missing Sun som släpptes 2009. Nu är de aktuella med singeln (Made of) Stars.
Med en mix av pop och rock levererar de en retrodoftande låt med sköna synthar och riviga gitarrer där allt är inspelat på klassiskt vis, live i studion. En upplyftande låt om att när livet känns jobbigt och motigt, så är du skapad av stjärnor och lyser starkare än allt det onda. Riktigt härlig känsla och budskap.

Apple Music Svensk Pop

Bandet tog sig ner till Harplinge utanför Halmstad där de tillsammans med trogne Per Gessle-samarbetaren Mats MP Persson spelade in en knippe nya låtar som släpps under kommande året. Så det finns anledning att hoppa högt av lycka, för (Made of) Stars är bara början av bandets nystart.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.