Redo för ett kärt återseende här i bloggen?
Det är Stockholmsbandet High Jumping Jack som är tillbaka efter över ett decennium av tystnad. Sist vi hörde från dem var med albumet Under a Missing Sun som släpptes 2009. Nu är de aktuella med singeln (Made of) Stars.
Med en mix av pop och rock levererar de en retrodoftande låt med sköna synthar och riviga gitarrer där allt är inspelat på klassiskt vis, live i studion. En upplyftande låt om att när livet känns jobbigt och motigt, så är du skapad av stjärnor och lyser starkare än allt det onda. Riktigt härlig känsla och budskap.

Covered PSB

Bandet tog sig ner till Harplinge utanför Halmstad där de tillsammans med trogne Per Gessle-samarbetaren Mats MP Persson spelade in en knippe nya låtar som släpps under kommande året. Så det finns anledning att hoppa högt av lycka, för (Made of) Stars är bara början av bandets nystart.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011