Redo för ett kärt återseende här i bloggen?
Det är Stockholmsbandet High Jumping Jack som är tillbaka efter över ett decennium av tystnad. Sist vi hörde från dem var med albumet Under a Missing Sun som släpptes 2009. Nu är de aktuella med singeln (Made of) Stars.
Med en mix av pop och rock levererar de en retrodoftande låt med sköna synthar och riviga gitarrer där allt är inspelat på klassiskt vis, live i studion. En upplyftande låt om att när livet känns jobbigt och motigt, så är du skapad av stjärnor och lyser starkare än allt det onda. Riktigt härlig känsla och budskap.

Bandet tog sig ner till Harplinge utanför Halmstad där de tillsammans med trogne Per Gessle-samarbetaren Mats MP Persson spelade in en knippe nya låtar som släpps under kommande året. Så det finns anledning att hoppa högt av lycka, för (Made of) Stars är bara början av bandets nystart.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.