Producenten Nondoh samarbetar med forna American Idol-deltagaren Julie Zorrilla på nya singeln Cruise. En skön layed-back låt som definitivt ska spelas på road-trip en ljummen sommarkväll med vinden i håret och solen som långsamt går ner i horisonten. Här hör vi sångerskan sjunga om en relation som gått i kras där personen lovade en kärlekssaga, men allt tyvärr fick ett olyckligt slut. Igenkänningsfaktorn är nog ganska hög i Cruise, då kärleken precis som Julie sjunger är något man ibland kan förlora sig själv i.

Nordiska Favoriter

Produktionen är lättsam och andas faktiskt en frisk bris av nytändning samtidigt som det finns en del vemod. Låten lämnar mig med andra ord en bitterljud känsla i kroppen som samtidigt är så pass medryckande att jag finner mig trampa i takt till svänget i refrängen.

Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011