Elektronisk kommersiell pop när den är som bäst. Sophia Angeles ger oss den allt så briljant låten Break My Own Heart. Eklektisk stark refräng som sätter sig som ett tugummi under sulan. Varför hålla sig till det traditionella pop-formatet på tre minuter, när en kortare låt gör att man vill höra den om och om igen. 

Favoriter Apple Music

I nya singeln hör vi den lovande pop-sångerskan reflektera över hur hon själv är den bästa på att förstöra för sig själv i en relation. Och det är väl något många kan förlika sig med? Tankarna förs till artister så som Julia Michaels och Maggie Lindemann, även de experter på att omge djupare tankar i drömska lättsamma pop-landskap. 

Du hör Break My Own Heart och den senaste popmusiken här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011