Elektronisk kommersiell pop när den är som bäst. Sophia Angeles ger oss den allt så briljant låten Break My Own Heart. Eklektisk stark refräng som sätter sig som ett tugummi under sulan. Varför hålla sig till det traditionella pop-formatet på tre minuter, när en kortare låt gör att man vill höra den om och om igen. 

Popmuzik Popcast

I nya singeln hör vi den lovande pop-sångerskan reflektera över hur hon själv är den bästa på att förstöra för sig själv i en relation. Och det är väl något många kan förlika sig med? Tankarna förs till artister så som Julia Michaels och Maggie Lindemann, även de experter på att omge djupare tankar i drömska lättsamma pop-landskap. 

Du hör Break My Own Heart och den senaste popmusiken här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.