Mansfield är ett danskt rockband som i fjol släppte albumet Star-Crossed Lovers. Från det kan du här kolla in musikvideon till albumet tredje singel Please, shine a light. En upplyftande indiepoplåt som handlar om att våga gå ur sin trygghetszon. Allt arrangerat med distade gitarrer och stark refräng.

Nordiska Favoriter

Bandet berättar:

”Den globala krisen 2020 utmanade relationerna såväl som kulturlivet i allmänhet. Nu är det dags att se framåt och återupptäcka glädjen i musik och känsla av samhörighet. Detta är tanken bakom att släppa Please, shine a light som singel i början av det nya året.”

Musikvideon till låten är gjord av bröderna Linus och Andreas Valdemar Larsen från bandet Paper Tigers. Du kan kolla in resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.