Mansfield är ett danskt rockband som i fjol släppte albumet Star-Crossed Lovers. Från det kan du här kolla in musikvideon till albumet tredje singel Please, shine a light. En upplyftande indiepoplåt som handlar om att våga gå ur sin trygghetszon. Allt arrangerat med distade gitarrer och stark refräng.

DOLBY ATMOS

Bandet berättar:

”Den globala krisen 2020 utmanade relationerna såväl som kulturlivet i allmänhet. Nu är det dags att se framåt och återupptäcka glädjen i musik och känsla av samhörighet. Detta är tanken bakom att släppa Please, shine a light som singel i början av det nya året.”

Musikvideon till låten är gjord av bröderna Linus och Andreas Valdemar Larsen från bandet Paper Tigers. Du kan kolla in resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011