Michaela Slinger är en sångerska från Vancouver som har låtarna Flux och Tarot i bagaget. Hon är här aktuell med singeln Don’t wait. En medryckande poplåt med klassiskt poparrangemang och stark melodi.

Nordiska Favoriter

Om låten berättar sångerskan för bloggen.

”Jag skrev hälften av Don’t wait i mitt vardagsrum dagen innan jag åkte på min allra första resa till Toronto och avslutade den på andra sidan landet när jag var del av ett två månader intensivt musikprogram. Det berättar lite om betydelsen av låten: den handlar om att jag inser att skönheten i att vara i ett förhållande med någon också innebär det stora ansvaret att ha hjärtat i mina händer och oroa mig för att jag inte kommer att leva upp till vad de förtjänar. Don’t wait får samtidigt euforin att vara kär och den tysta interna frågan om jag kan ge den personen vad de är värda när jag strävar efter mina egna drömmar.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.