Michaela Slinger är en sångerska från Vancouver som har låtarna Flux och Tarot i bagaget. Hon är här aktuell med singeln Don’t wait. En medryckande poplåt med klassiskt poparrangemang och stark melodi.

Om låten berättar sångerskan för bloggen.

”Jag skrev hälften av Don’t wait i mitt vardagsrum dagen innan jag åkte på min allra första resa till Toronto och avslutade den på andra sidan landet när jag var del av ett två månader intensivt musikprogram. Det berättar lite om betydelsen av låten: den handlar om att jag inser att skönheten i att vara i ett förhållande med någon också innebär det stora ansvaret att ha hjärtat i mina händer och oroa mig för att jag inte kommer att leva upp till vad de förtjänar. Don’t wait får samtidigt euforin att vara kär och den tysta interna frågan om jag kan ge den personen vad de är värda när jag strävar efter mina egna drömmar.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.