Hurra! I Am Karate är tillbaka med ännu en singel från kommande debutalbumet som Marta Pettersson och Erika Ahlström släpper i Maj.

Nordiska Favoriter

Nya singeln heter Good at first och är en avslappnad poplåt med skönt medryckande känsla, där duon sjunger om den lite oroliga känslan man har i början av ett förhållande. Du vet, när man tar steget från första förälskelsen tills det är dag att faktiskt visa ens sanna jag. Något som kan vara både skrämmande och samtidigt en bra sak för att bygga på förhållandet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011