Premiär i Being Blogged NYYouTubern Thomas Sekelius släppte sin debutsingel Awakening förra månaden och nu har låten äntligen fått en video. En bra poplåt som handlar om att våga vara den man är.

Popmuzik Podcast

”Den här låten symboliserar delvis min egen utveckling och historia om att komma ur mitt skal för att äntligen vara mig själv till 110%, men också hela HBTQ-rörelsens framgång, att det blir mer och mer accepterat att vara sig själv och att vara annorlunda – framtiden ser ljus ut.”

Videon bygger vidare på budskapet där Thomas får lov att blomma ut och i slutet ser vi honom stå tillsammans med prideflaggan.Thomas Sekelius
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011