Anders Barsk är en singer-songwriter från Årsta i Stockholm. Han släppte debutalbumet Vakuumgatan 2021, som då var första delen i den självbiografiska trilogin Sånger Om Livet.

DOLBY ATMOS

Nu börjar Anders lägga vägen till uppföljaren och med det andra delen i trilogin i form av albumet Människospråk.

Först ut från det är singeln Om du vore här, som handlar om alla som har så mycket att ge men ingen att älska. Orden sjungs ut med raspig stämma över bandsättningen och uttrycket ger en tyngd till orden när Anders berättar för oss att han skulle älska en mer än någon annan om du bara var här. Stora känslor som liksom försvinner ut i luften då det inte finns någon där som kan ta emot dem. Det blir lite tragiskt och vackert på samma gång.

Om du uppskattar naken singer-songwritermusik med texter hämtade från vardagen och akter som tillexempel Lars Winnerbäck eller Andrea Lundquist, så kommer detta definitivt bli en spännande upptäckt.

Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011