Las Vegas-bandet The Killers gör sig redo att spela på Colosseum i Caesars Palace i hemstaden mellan den 14:e Augusti till den 1:a September. Med det kommer de fokusera på att det i år är 20 år sedan bandet släppte debutalbumet Hot Fuss och helt enkelt köra genom albumet från början till slut. Det blir med andra ord lite som den gamla goda tiden, då man satte sig ner i soffan och lyssnade på ett album rakt igenom.

Svensk Pop Apple Music

För att ge publiken och oss andra något mer, så har de nu släppt singeln Bright lights. En arenarocklåt som doftar av den där New Jersey-soulen som Bruce Springsteen levererar. En doft och känsla som definitivt passar perfekt för just en stor Vegas-spelning.

Till låten får vi en musikvideo med just Vegas-sättning regisserad av Micah Bickham, för att få oss i rätt stämning inför konserterna.

Bright lights presenteras i Dolby Atmos för den som har en riktig streamingtjänst och skapar en härlig rymd och dynamik till låten. Det blir en härlig livekänsla i musiken och även om vi inte befinner oss i Caesars Palace så är vi mer eller mindre där om vi bara sluter ögonen.

Då bloggen uppdateras dagligen med nya musikinlägg är det en bra sak att spara ner en genväg till sidan på din mobils hemskärm. Bara klicka på delningsknappen och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Sedan har du en Popmuzik-ikon på skärmen som direkt tar dig till bloggen. Fiffigt.

Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011