Tillsammans med bland annat Ryan Tedder som låtskrivare och producent är Mimi Webb tillbaka med sin senaste hit Erase you. En kaxig och skönt medryckande poplåt där sångerskan kort och gott säger till den där personen som sårat henne att hon inte kommer att glömma utan hon kommer istället helt sudda ut personen från sitt minne. Den där personen som inte längre behöver vara del i hennes liv. Underbart frigörande och stärkande pop.

Svensk Pop Apple Music

Produktionen är lekfull och allt inleds emotionellt innan Erase you byggs upp till en härligt medryckande poplåt som garanterat kommer bli din nya sommarhit. För även de där sommarromanserna måste ju ta slut och sluta med att gå vidare med huvudet högt. Helt obrydd.

Även Erase you upplevs på bästa sätt i Dolby Atmos. Detta är en av de där mixarna som skapar mer dynamik än effekt. Men det låter vansinnigt bra och det ger extra tyngd i trummor och syntharna.

Om du gillar bredden i bloggen och att dagligen upptäcka ny musik här, så får du gärna stötta bloggen som Patreon. Ditt bidrag på 12 kr som Popmuzik Liker eller 32 kr som Popmuzik Lover hjälper till att driva bloggen vidare som en av de absolut sista musikbloggar som finns kvar i Sverige. För visst behövs fortfarande musikbloggar i havet av AI-genererade spellistor? Jag hoppas det i alla fall.

Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011