Paris Hilton är i full gång med att lansera sitt kommande album Infinite Icon producerat av Sia. Som en överraskning droppade artisten för två veckor sedan nyheten att hon och Meghan Trainor samarbetat för att skapa singeln Chasin’. Låten skrevs egentligen för flera år sedan av Trainor och har legat och väntat på rätt läge.

Svensk Pop Apple Music

”Jag skrev den här låten med avsikten att ge den till en speciell artist och trodde aldrig i mina vildaste drömmar att Paris skulle vara den där ikonen för att spela in den och göra den rättvisa.”

I samband med releasen lanseras även en ”That’s Hotline” för att chatta med fans och förstärka låtens budskap om att bryta all kontakt med ett ex som sårat en.

Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011