Purple Disco Machine följer upp det fantastiska samarbetet som han gjorde med Benjamin Ingrosso förra månaden, då de tillsammans släppte singeln Honey boy. En låt som gått varm i mina hörlurar sedan den släpptes vill jag lova.

Nordiska Favoriter

Nu tar den tyske producenten oss än en gång ut på dansgolvet och denna gång har han ingen mindre än Chromeo med sig för att ge oss singeln Heartbreaker.
Här bjuds vi på en funkig elektropoplåt som garanterat kommer få igång danshumöret och som med sina mjuka synthar och härliga retrokänsla kommer att bli ett perfekt inslag även i din spellista.

Om samarbetet berättar Purple Disco Machine:

”Att arbeta med Chromeo på mitt album är ett riktigt ögonblick för mig i min karriär. Både som en ”fan boy” eftersom jag har följt dessa killar i flera år och de är ett verkligt inflytande på Purple Disco Machine; men också som ”producent” eftersom jag för 10 år sedan inte ens kunde drömma om en dag då jag skulle gå in i studion med Dave & Patrick och göra en skiva tillsammans. Och…förmodligen kunde bara de här killarna få mig att sjunga och dansa i en video!!!”

Tillsammans med Heartbreaker presenterar Purple Disco Machine sitt kommande album Paradise, som släpps den 20:e September. På albumet får vi även ett samarbete med den före detta Scissor Sisters-sångaren Jake Shears, och det ser ju i alla fall jag fram emot att höra. Du lär med andra ord även höra den låten i bloggen när den väl släpps.

Om du vill höra mer av Purple Disco Machine och bra dansmusik överlag, så ska du bokmärka bloggen samt spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. På det viset påminns du om att besöka sidan då den dagligen uppdateras med nya inlägg om musik. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Du kan förhandsspara albumet Paradise här nedan, så läggs nya låtar till i ditt bibliotek när de väl släpps.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011