I våras släppte Bonnie McKee albumet Hot City, sångerskans andra album och uppföljaren till Trouble från 2004. Ett album som egentligen skulle ha släppts för länge sedan. Men efter att blivit av med sitt skivkontrakt hos Epic Records som då höll på albumet, valde hon att spela in låtarna själv i bästa Taylor Swift-anda och ta kontroll över sin egna musik.

Nordiska Favoriter

Från det albumet har den amerikanska sångerskan nu släppt loss musikvideon till Forever 21. En lekfull poplåt med en hel del energi, som andas 80-tal i produktionen och 20-talets elektropop. Här nedan kan du se den härliga musikvideon där vi se McKee kraschar ett bröllop genom att vara något för full och inte riktigt agera sin ålder. Något som tyvärr sångerskan själv fått erfara när hon var i en period av alkoholism.

Men nu är det som sagt dags för P!nks vapendragare och hit-låtskrivare att stå på egna ben igen tillsammans med sitt nya album. Du kan se musikvideon här nedan.

Glöm inte: Om du uppskattar att det finns en bred svensk musikblogg som dagligen skriver om ny musik, får du gärna stötta bloggen som Patreon. Du kan antingen bli Popmuzik Liker för endast 12 kr i månaden eller slå på stora trumman och stötta som Popmuzik Lover för 32 kr. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare och lyfta fram ny musik och spännande artister.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011