Då var det dags för lite pop på italienska här i bloggen.
Det är den bildsköne artisten Alex Wyse som här är aktuell med singeln och videon Gocce di Limone.

Svensk Pop Apple Music

Videon spelades in på Sicilien och alla scener är tagna spontant efter plats och känsla den plats gav filmteamet. Det blir vackra vyer över den italienska medelhavsön, något som passar perfekt till den härligt medryckande poplåten.

Alex själv är född i Turate 2000 och har bland annat utbildat sig i Storbritannien innan han återvände till Italien för att söka lyckan som artist. 2021 var han med i talangtävlingen Turate, där han slutade på en fjärdeplats. Vi får väl se om Alex kommer med i San Remo-festivalen nästa år, då han hade sitt sikte inställt på det redan i år, men aldrig kom med. Lite fler låtar som Gocce di Limone och han lär vara ett givet namn även där och kanske sedan även i Eurovision Song Contest. Eller vad tror du?

Om du uppskattar alla musiktips i bloggen och att dagligen upptäcka nya låtar, så får du gärna stötta bloggen som Patreon. Då bloggen inte har några rika finansiärer i ryggen eller störande reklam, är det bloggens Patreons som gör det möjligt för sidan att leva vidare. Du kan antingen bli Popmuzik Liker för endast 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för 32 kr. Tack för ditt stöd.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011