The Knocks bjuder in den härliga duon Dolores Forever för att ge oss somrig danspop i form av singeln Lover.

Svensk Pop Apple Music

Jag lovar dig. Det är omöjligt att stå still när du hör Lover. Med funkiga gitarrer och varma trummor och kosmiska synthar är detta ett lyckopiller av rang. Jag skulle inte klaga om jag fick dansa till denna i sommar. För den varma retrodoftande produktionen är liksom som klippt och skuren för min musiksmak, och troligen din med.

Om samarbetet berättar Dolores Forever:

Lover är verkligen ett uttryck för självförtroende, för när du har gråtit färdigt på dansgolvet och bara vill ha det bra. Vi ville att det skulle låta som om Fleetwood Mac och glitter hade ett barn, och The Knocks lyckades verkligen får till det.”

Vad säger du? Visst är det en superhärlig låt The Knocks och Dolores Forever fått till?
För att inte missa några nya musikinlägg i Popmuzik, så kan du spara ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Då bloggen uppdaterad dagligen med nya inlägg är det ett perfekt sätt att påminnas besöka bloggen.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011