Ett spännande möte blir det när rapparen Quavo bjuder in the queen of sadcore Lana Del Rey på singeln Tough.

Svensk Pop Apple Music

Låten föregicks med en upptrappning på sociala medier där ett smakprov från låten gett över 40 miljoner tittar. Så förväntningarna var höga när låten väl släpptes. Om de förverkligades kan du uppleva genom videon här nedan, som regisserats av artisterna tillsammans med Wyatt Spain Winfrey.

Det är enligt mig en grymt läcker mix av Lanas vemod och Quavos rap till ett skönt beat och mjuka melodier. Det är lite back to basic för Lana som tidigare samarbetat med olike hiphopartister på albumet Lust For Life, men ljudbilden känns också behagligt Born To Die-doftande, vilket är nice.

Bakom produktionen står Andrew Watt och Cirkut och till hösten släpper Lana albumet Lasso, som blir hennes tappning av ett countryalbum, inspelad i Nashville tillsammans med vapendragaren Jack Antonoff.

För att du inte ska missa några inlägg i bloggen och påminnas om att besöka Popmuzik regelbundet, kan du spara ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011