Efter singlarna Sunflower och Fermata sospesa (Tunnel vision) är Lisa Dacklin här tillbaka i bloggen tillsammans med Alexander Wrangstål för att ge oss singeln The other one.

Popmuzik Podcast

Här bjuder de både oss på en duett där de sjunger om att bli ratad för någon annan och hur en sådan händelse kan plåga en. Det är en behaglig indiepoplåt med ett skönt komp som byggs upp av gitarrer och lunkande trummor för att sedan blomma ut i blås och körer i slutet av låten medan de sjunger om den där andre personen som stod i vägen för kärleken.

Jag gillar det sköna lunket som låten bygger upp, samtidigt som det är fint med kontrasten mellan Lisa och Alexanders röster. Verkligen en trevlig indiepop-pärla som du upplever här i bloggen.

För att upptäcka fler härliga indiepoplåtar i bloggen så kan du spara ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. På det viset påminns du att besöka bloggen regelbundet och ta del av de dagliga musikinlägg som du kan läsa. För att göra det på lättaste sätt, klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011