Den brittisk-svenska artisten Nadine Randle är redo att ge oss härligt rytmisk sommarpop med sin senaste singel Perfect imperfect. Med varma gitarrer och feta trummor kommer sångerskan att få fart på dina danshöfter och se till att du vill dansa hela sommarnatten. Det är som ett perfekt soundtrack till den heta sommarnatten och skulle lika gärna passa fint på Eurovisionscenen som i dina hörlurar.

Popmuzik Podcast

Med låten vill Nadine sända oss budskapet att det är perfekt som den du är och du behöver inte jaga några skönhetsideal eller försöka passa in i någon mall där du ändå inte kommer att trivas. Något som vi alla kan behöva påminnas om i denna helst av perfektionism som genomsyrar vårt dagliga flöde på sociala medier.
Då kan det ju vara skönt att få dansa loss till detta budskap och vara den du är på dansgolvet.

Om du vill ha kolla på fler medryckande poplåtar, så tycker jag du lägger till Popmuzik bland dina bokmärken i din webbläsare, samt sparar ner en genväg till bloggen på din mobils startsida. På det viset har du nya musiktips nära till hands och du påminns att besöka bloggen regelbundet, då sidan uppdateras dagligen med nya inlägg.
För att spara ner en genväg i mobilen gör du följande: Klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011