I höst kommer Miss Lis nya album som beskriver episoder från hennes uppväxt omskrivet genom en vuxen kvinnas ögon. Vi har redan fått två singlar och nu kommer den tredje Verktygslådan. Liksom alltid är artisten en mästare på att skapa iögonfallande titlar som bär på en typ av vardagsrealism och ”rakt på sak” som gör att man kan ana hennes låtar på mils avstånd. Det aktuella släppet presenterar inte något nytt i sångerskans repertoar, men stärker det konsekventa sound som hela svenska folket kommit att älska. 

Följ på Apple Music

Lättsamt piano och prat-sång välkomnar oss in i Verktygslådan som tillslut landar i en refräng med tajt limmad bas mot kick och en rytmiskt kvick melodi. Allt i sann Miss Li-estetik. Ett beprövat koncept som gett henne hit efter hit, så med all sannolikhet lär även denna låt landa bland hennes mest spelade. 

För att inte missa alla nya inlägg i bloggen, så kan du följa Popmuzik via din RSS-läsare. Ett perfekt sätt att ha koll på all bra musik som dagligen läggs upp i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
3
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011