Foto: Susanna Tajik

Molly Hammar golvar mig när hon Fight like a girl på nya singeln med samma titeln.
En upplyftande feministisk kamplåt om att tro på sig själv och att slåss för för att bli sedd och tagen på allvar.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar Molly:

Fight like a girl är låten jag velat göra hela mitt liv, både för mig själv och för andra. För mig handlar den om alla gånger jag inte trott på mig själv, känslan av att känna mig otillräcklig och bli orättvist behandlad. Den här låten är en sammanfattning av alla de gångerna jag inte blev lyssnad på, och en hyllning till den urkraften som kom efter det.”

Personligen fick jag gåshud första gången jag hörde låten. Så otroligt stark text och så viktig. När Molly sjunger: ”If not for me I’do it for her, if not for me for every girl” är det nära till att tårarna kommer. Så sjukt inspirerande! Molly visar än en gång vilken kraft det är i hennes röst, men också i hennes budskap.

Fight like a girl är skriven av sångerskan tillsammans med Maria Jane Smith, Joakim Berg och Jonas Jurström. Du hör resultatet här nedan.

Molly Hammar

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011