Finns det något värre än att stå i kö för att sedan bli nekad inträde på klubben?! Låt oss hoppas att den här sommaren bara bär med sig lista och minnen för livet. En låt som definitivt kommer förstärka mina sommarkvällar är Kvarterets nya Nekad på klubben. Med lekfull produktion och distade syntar skapar Alice Genberg och Philip Spångberg en självklar hit. Såhär säger de själva om låtsläppet.

Popmuzik Lover Patreon

”Vi kände att efter alla år av låtar om vad som händer när man ute på klubb så behövdes en för alla som inte kommer in – som blir nekade på klubben. Vi har hört In the club med Danny Saucedo och liknande låtar, men inte vad som händer för de som inte tar sig in. Nu bryter vi tystnaden.”

Kvarteret

Kvarteret

Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011