Emelie Ingrid är tillbaka med ny musik för att följa upp singeln Jag ska älska dig som artisten släppte i fjol och som du även kunde läsa om i bloggen.

Favoriter Apple Music

Nya singeln heter Ovanför molnen och är en uppmuntran om att fortsätta att kämpa om man har det tufft i livet eller mår dåligt under de rådande situationer som sker nu i vår värld med pandemier och krig. Att helt enkelt inte ge upp, utan blicka mot en ljusare framtid.

Låten i sig har en upplyftande känsla, vilket passar låtens budskap. Den inleds lite avskalat och vackert för att sedan blomma ut i ett mer rytmiskt arrangemang med en medryckande känsla. Det är lite som att först få en kram och sedan dansa. Vilket jag tyckte var mysigt.

Ovanför molnen är skriven av artisten och producerad av Stranger Mountain.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011