Emelie Ingrid är tillbaka med ny musik för att följa upp singeln Jag ska älska dig som artisten släppte i fjol och som du även kunde läsa om i bloggen.

Apple Music

Nya singeln heter Ovanför molnen och är en uppmuntran om att fortsätta att kämpa om man har det tufft i livet eller mår dåligt under de rådande situationer som sker nu i vår värld med pandemier och krig. Att helt enkelt inte ge upp, utan blicka mot en ljusare framtid.

Låten i sig har en upplyftande känsla, vilket passar låtens budskap. Den inleds lite avskalat och vackert för att sedan blomma ut i ett mer rytmiskt arrangemang med en medryckande känsla. Det är lite som att först få en kram och sedan dansa. Vilket jag tyckte var mysigt.

Ovanför molnen är skriven av artisten och producerad av Stranger Mountain.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.