Ingrosso är återigen albumaktuell och singlarna landar en efter en.
Galet förtjust i Queens och Afterlife fortsätter Benjamin förtydliga plattans soundmässiga riktning med Dancing on a sunny day. Med fallenhet för melodier och imponerande kunskap om musik från guldåldern, för han med perfektion in detta i sitt egna artisteri. Det svenska tvådelade albumet En gång i tiden var starkt präglat av sjuttio och åttiotalet. På det engelska projektet rör vi oss helt klart i samma årtionden. Men det känns framförallt som artisten transporterar oss tillbaka till 60-talet. Jag hör Bee Gees, The Beatles, Simon & Garfunkel och The Beach Boys. Melodispråket är positivt och vokalerna luftiga och glittrande. På ett oförskämt enkelt sätt leker Benjamin sig fram till en snyggt komponerade poplåt som andas modern nostalgi. Extra förtjust är jag i körerna och sångarens vibrato på ordet ”go” i refrängen. En tillsynes liten detalj, men det där lilla guldkornet man letar efter i poplåtar. Det är med spänning jag ser fram emot fullängdaren!

DOLBY ATMOS
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011