Då var det söndag igen. Veckorna verkligen flyger fram!
Med andra ord är det dags för Johan och Sebastian att lista fem låtar var som de har som favoriter från den gångna veckan.

Popmuzik Podcast

Johans Popfavoriter

The Fur – Autograph

Sjukt medryckande tillsammans med en härlig retrokänsla med sin funkiga produktion. The Fur släpper med andra ord ännu en hit med nya singeln Autograph. En låt som inspirerats av både Paula Abdul och stormningen av Kapitolium.

Eline Noelia – Shockwave

Pulserande elektropop från Norge brukar ju alltid gå hem hos mig. Nya singeln Shockwave med Eline Noelia är inget undantag skulle jag säga. Härligt pul och energi samt stark retrovibb. Helt klart min typ av poplåt detta.

MUNA – Anything but me

MUNA släpper sitt självbetitlade nya album till midsommar och nya singeln Anything but me är liksom allt man älskar med trion. Medryckande, varm pop där bandet sjunger om att följa ens instinkt och lämna ett förhållande när saker inte känns bra. Peppande pop när den är som bäst.

Hildur Ottilia – Otur i spel 

Det är så tydligt att Hildur Ottilia är vår nya popsensation. Alltid lysande texter, som här när hon sjunger om att hon varesig har tur i spel eller kärlek. Samt såklart en lysande melodi. Detta är pop som alla borde älska.

Juliander – Who am I without you

Emotionellt blir det när Juliander släpper nya singeln Who am I without you. Vid sidan om sångarens mjuka och behagliga röst, så var det som verkligen slog mig här är hur sjukt snyggt arrangemanget är.

Sebastians Popfavoriter

Haiden – Sorry to Your Next Ex 

En av de mest lovande nya namnen på pophimlen är Haiden och på senare tid har han gått från klarhet till klarhet. På nya singeln Sorry to Your Next Ex fortsätter han briljera och skapar en pop-rock hybrid som helt klart passar min smak. 

Victor Leksell – Hela världen är min 

Till en produktion som påminner om Justin Bieber ger Leksell oss första singeln för 2022 och det osar återigen hit. Tempot driver på i 110, det här är helt klart en potentiell sommarplåga. 

Hildur Ottilia – Otur i spel 

Äntligen ny musik från indie-pop sångerskan Hildur Ottilia, den här gången målar artisten i sköna pasteller och ger oss en lekfull singel med stark text. Helt klart den perfekta singeln att avnjuta i vårsolen. 

Charli XCX – Lightning 

Arpeggion är knivskarp och top-linen bortom denna värld. Charli XCX imponerar något otroligt när hon släpper sitt femte studioalbum. Även om alla låtar är lysande var det denna som stack ut mest för mig efter några lyssningar. 

AMWIN – Friends, Right? 

På egna ben presenterar AMWIN nya singeln Friends, Right? Sköna rytmer och ett behagligt mid-tempo levererar en jäkla bra poplåt. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011