Alice Offley är en brittisk artist som även råkar vara släkting med självaste Dusty Springfield. Under sin karriär har Alice bland anat arbetat som musiker och sjungande basist till bland annat Thompson Twins, Tricky och Cyndi Lauper. Så det är en imponerande CV artisten byggt upp igenom åren.

POPMUZIK LOVER 2

Nu är det dags för Alice att släppa singeln Pour. En discodoftande poplåt som i alla fall fick mig att tänka på Kylie Minogue.
Med låten ville sångerskan ta ett steg bort från hennes tidigare stil som varit med baserad på heartbreak och att missta någon. Nu ska det istället vara upplyftande och mer pop. Något som jag såklart gillar.
Pour handlar helt enkelt om att njuta av livet. Från att vara nyförälskad, socker-rush, dansa, festa och ha kul. En känsla som man definitivt upplever igenom låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011