POPMUZIK SUMMER

Idag är det som ni kanske känner till World AIDS Day, så att vi aldrig glömmer den sjukdom som gjort att så många människor mist livet i 30 år.
I år är det kanske ännu lättare att bli berörd av sjukdomen när Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar fick en hel nation att sitta framför TVn på måndagar tidigare i höstas.
För att kombinera de där viktiga sakerna med att få en sak och samtidigt skänka pengar, så finns en danssamling av DJn och producenten Tiësto att köpa på iTunes, där pengarna går till Bonos AIDS-organisation (RED) för att hjälpa afrikaner med den sjukdom som mer eller mindre utplånar stora delar ev kontinenten.
Så ladda ner skivan och med det skänk lite pengar till (RED).

Dance (RED) Save Lives [Presented By Tiësto] - Tiësto

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011