Efter EP:n Loveless släpper nu LADYPRINCE nya singeln HERE. Här för artisten en konversation med sitt framtida jag som förhoppningsvis kan styrka andra. 

”Jag skrev den här låten som en kram till mig själv och hoppas att någon annan kan känna sig kramad och tröstad också. Texten är som en konversation mellan mitt framtida jag och mitt nuvarande jag i hopp om att framtiden lovar mer ljus.” 

LADYPRINCE

Med ett souligt röst-ID och snyggt konstruerad produktion skapar artisten en riktigt stark poplåt som genremässigt rör sig mellan soul, R&B och bitvis även hip-hop. Min favoritdetalj är den gospel-liknande betoningen av ordet Here. Någonstans förs mina tankar till Sam Smiths produktionsgrepp. 

Efter att ha skrivit och producerat musik själv i snart två år är nu LADYPRINCE redo att ta nästa steg i sin musikkarriär. Troligtvis kommer HERE öppna många dörrar.  

”Musik är kraftfullt i det att den skapar något utanför en själv som kan ge tröst, ungefär som den här låten kan reflektera tillbaka min egen ängslan men samtidigt ge tröst åt mig själv.”

LADYPRINCE

Inspirationsmässigt är de största förebilderna Perfume Genius och redan nästa år kan vi vänta oss en andra EP från denna spännande begåvning. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply