Julen närmar sig med stormsteg! Vad passar sig då bättre än stämningsfull musik. De senaste åren har Albin Lee Meldau släppt egna tolkningar av flera julklassiker men idag släpper han för första gången en helt nyskriven jullåt. Merry Christmas On Your Own gör han tillsammans med GRANT och det är lite Robby Williams Nicole Kidman Somethin´Stupid över detta va? 

POPMUZIK SUMMER

“Jag är mycket stolt över att min första nyskrivna jullåt blev den här och också i samarbete med en person jag verkligen gillar! Utan GRANTs medverkan både i låtskrivandet och med hennes grymma röst hade inte den blivit så bra som den blev”

Albin

“Det finns inte många som Albin. Självklart tackar man ja när man blir tillfrågad att prova skriva med någon som honom, och så Peter Kvint som jag ju själv skriver nästan all min egen musik med. Det kunde inte bli något annat än otroligt roligt och bra! Med en liten mening på slutet råkade det bli en jullåt och jag ser fram emot att fortsatt fira jul med Albin på det här sättet. Har dessutom fått den stora äran att öppna för honom på hans turné i vår! Älskar honom och allt vi gjort och kommer göra, fy fan vad kul det ska bli!”

GRANT

Låten har en känsla av vemod och fångar många gånger det vi alla känner inför både julen och den mörka årstiden. Extra förtjust är jag i den lilla latinska influensen som anas där hela tiden. Nostalgin är på topp och jag tycker den här låten är en av det bättre som getts ut på senare år. 

I vår tar Albin med sig sitt band och GRANT som förband ut på en arenaturné i Sverige. Genom sin medverkan i Så mycket bättre, flera singlar, två album och nu senast släppet av EP:n Epistlar är idag Albin en av våra mest älskade artister med flera utsålda turnéer i bagaget. Han har en förmåga att skriva musik som vi kan känna igen oss i och där hans röst, texter och melodier ger hans så unika sound.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011