I’ll be your Baloo är femte singeln med Guy Norma. En härligt lekfull och medryckande låt om att vara på botten men att lyckas ta sig upp igen. Med andra ord härligt peppande pop om att lyfta sig själv. Något som definitivt behövs dessa instabila tider.

Nordiska Favoriter

Om låten berättar Guy Norma för bloggen:

I’ll be your Baloo handlar om att må skit och att försöka fortsätta kämpa och komma tillbaka även när allt känns svart och omöjligt. Den handlar om att acceptera att det är okej att må dåligt, att det är en del av livet och att man kommer komma ur det så småningom bara man inte ger upp. Det är en låt om att vara sin egna bästa vän – sin egen Baloo – i både vått och torrt och att inte ge upp om sig själv.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.