Sabiine är en sångerska från Atlanta i USA som här är aktuell med On my mind. En trespår-singel som förutom titelspåret även består av låtarna Secrets och More than high.

Nordiska Favoriter

Just On my mind är en kärleksberättelse med behaglig produktion och ögonblicklig melodi. Så helt klart värd att lyssna in dig på om du uppskattar lite mer mogen pop där melodin får vara i fokus.

Du ska även lyssna på låten More than high när du ändå är i gång. Låten är inspirerad av Can’t get you out of my mind av Kylie Minogue och alla låtar som inspireras av Kyle är ju ett måste att lyssna på. På låten ger Sabiine oss mer klubborienterad produktion som smeks av sångerskans röst, men också får igång pulsen med melodin och arrangemanget. Så missa inte den.

Du hör hela On my mind här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011