Efter två smått lysande EPs samt ett inhopp på Johan Dahlbäcks singel One last ride kommer då äntligen Erik Hassles uppföljare till debutalbumet.
Stilen har vridits en aning sedan sist. Om Hassle för mig är snygg pop med elektroinslag sjungen av en soulig-röst, är han nu mer soul och indiepop rakt igenom.
Det är glatt och popigt där arrangemanget på låtarna får mig mer att tänka på Vampire Weekend än tillexempel Kent . Dock kan jag i ärlighetens namn inte hitta några direkta hits på albumet, utan låtarna följer ungefär samma jämna stil – vilket i sig inte skadar för låtarna är treor rakt igenom, men det hade varit trevligt med ett par låtar som stack ut lite mer.
Ärligt så gillar jag personligen den gamla Hassle lite mer, men samtidigt känns det som han är mer hemma där han är nu. Han är ju fortfarande en av Sveriges bästa sångare och det visas fullt ut på We Dance , där han helt får inspireras av sina musikaliska hjältar som Marvin Gaye och Sly & The Family Stone .

Popmuzik Lover Patreon

55%

Ladda ner dessa låtar: Stay , Heartbeats in the sand , One big memory .

Erik Hassle

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011